22/1

Skön dag i skolan idag eftersom vi slutade 12 igen. Ikväll ska jag träna med tejpade knän vet inte om det hjälper men får hoppas på det. Imorgon har jag två matteprov och tills på fredag har jag en massa plugg. Men men nu ska jag plugga lite och sedan på fotbolls träning i vinnarhallen, puss.

tisdag

Skoldag från 9-12 idag = skönt! När jag hade slutat så gick jag och Jossan hem till mig och gjorde american pancakes som blev jättegoda. Efter det chillade vi bara och tog lite bilder. Kunde inte gå på träningen idag heller pga knäna... ska testa och tejpa dom imorgon och se hur det känns. Ikväll är det PH och Jeppe är tillbaka igen om någon hade missat det så det ska bli skit kul. Men nu måste jag plugga SO så vi höörs.

dagens

tröja - oddmolly, dr denim jeans, uggs
 

alperna - italien

Om ungefär en månad så ska jag åka med min mamma, låtsaspappa och två av hans barn till italienska alperna. Vi brukar åka till alperna nästan varje år och det är verkligen jättemysigt där. Jag äälskar att åka skidor för att det är ju så himla kuul! Min familj har även en skidstuga i Vemdalen så vi är där också några veckor per vinter, vilket är jäätteroligt med. Taggar så himla mycket!!

monday

 Tänkte börja blogga igen efter ca en månads paus, opss. Idag var jag i skolan från 9 till halv 12, vi slutar vid lunch denhär veckan för att vi har utvecklingssamtal, såå skönt!! När vi hade slutat så gick jag och Lina till grillin och köpte kebab på vägen hem till henne. Runt 2 tiden hämtade pappa mig och vi åkte till skolan och hade utvecklingssamtal. Jag har träning ikväll men ska inte gå på den eftersom att jag fick lite smällar igår på träningen och har skit ont i knät och i min ena ljumskel. Vilar idag så att jag kanske kan gå på träningen imorgon iallafall. Nu ska jag försöka att plugga lite för att jag har flera prov och massa läxor den här veckan, puss.
 
Haha ''fina'' bilder från i helgen som spenderades med Filippa.
 
 

GOTT NYTT ÅR

2014!! Nytt år med nya möjligheter.